LIIGA-TERÄSUOJAT

Gear Rinkiltä löydät viralliset lisensoidut Suomessa valmistetut Liiga-teräsuojat ja -mailatarrat, jotka ovat ainutlaatuisia lahjoja esimerkiksi juniorille. Oman joukkueen teräsuojat viimeistelevät peliasun ja pelaajan omalla nimellä ja pelinumerolla viimeisteltynä ne eivät mene hukkaan. Klikkaa suosikkijoukkueesi logoa päästäksesi katsomaan suoraan joukkueen tuotevalikoimaa!

LIIGA-TERÄSUOJAT

Gear Rinkin Liiga-mallistosta löydät jokaisen Liiga-joukkueen teräsuojat. Teräsuojaa on mahdollista kustomoida lisäämällä siihen haluttu teksti, joka voi sisältää esimerkiksi pelaajan nimen ja/tai numeron.

Tutustu Liiga-teräsuojamallistoon tästä.

HUOM! Valmistamme myös räätälöidyt teräsuojat esimerkiksi joukkueille haluamallanne logolla ja väreillä varusteltuna. Ole meihin yhteydessä niin luodaan juuri teidän joukkueenne näköiset teräsuojat!

LIIGA-MaiLATARRAT

Gear Rinkin Liiga-mallistosta löydät jokaisen Liiga-joukkueen mailatarrat. Mailatarraan saat valitsemasi tekstin ja voit valita tarraan mustan tai valkoisen pohjan. Yhdellä arkilla on kolme identtistä mailatarraa. Yhden tarran koko on 12x110mm.

Tutustu Liiga-mailatarramallistoon tästä.

LIIGA-COMBOT

Liiga-comboissa saat haluamasi Liiga-joukkuen teräsuojat sekä mailatarrat samassa paketissa! Voit valita haluamasi tekstin, joka painetaan sekä teräsuojiin että mailatarroihin. Valitsemalla combo-tuotteen saat yhdistelmän edullisemmin kuin ostamalla teräsuojat ja mailatarrat erikseen.

Tutustu Liiga-combotuotteiseen tästä.

X