JÄRJETÖN BLACK FRIDAY -TARJOUS!

LIIGAN COMBO-TUOTTEET -50%!

Tarjous voimassa 23.11.2018 asti. Tilaa tästä heti!

VIRALLISET LIIGA-TUOTTEET

Gear Rinkiltä löydät viralliset Liiga-teräsuojat ja -mailatarrat, jotka ovat ainutlaatuisia lahjoja esimerkiksi juniorille. Oman joukkueen teräsuojat huomataan ja pelaajan omalla nimellä ja pelinumerolla viimeisteltynä ne eivät varmasti mene hukkaan. Tutustu Gear Rinkin Liiga-tuotteisiin ja hanki ne helposti verkkokaupastamme!

Voit myös klikata suosikkijoukkueesi logoa päästäksesi katsomaan suoraan joukkueen teräsuoja- ja mailatarravalikoimaa!

LIIGA-TERÄSUOJAT

Gear Rinkin Liiga-mallistosta löydät jokaisen Liiga-joukkueen teräsuojat. Teräsuojaa on mahdollista kustomoida lisäämällä siihen haluttu teksti, joka voi sisältää esimerkiksi pelaajan nimen ja/tai numeron.

Gear Rink Blade Protector on Suomessa valmistettu ja sille on myönnetty Avainlippu-tunnus!

Teräsuojien hinnat ovat alkaen 24,90€.

Tutustu Liiga-teräsuojamallistoon tästä.

LIIGA-MaiLATARRAT

Gear Rinkin Liiga-mallistosta löydät jokaisen Liiga-joukkueen mailatarrat. Mailatarraan saat valitsemasi tekstin ja voit valita tarraan mustan tai valkoisen pohjan. Yhdellä arkilla on kolme identtistä mailatarraa. Yhden tarran koko on 12x110mm. Mailatarra-arkin hinta on 14,90€.

Tutustu Liiga-mailatarramallistoon tästä.

LIIGA-COMBOT

Liiga-comboissa saat haluamasi Liiga-joukkuen teräsuojat sekä mailatarrat samassa paketissa! Voit valita haluamasi tekstin, joka painetaan sekä teräsuojiin että mailatarroihin. Valitsemalla combo-tuotteen saat yhdistelmän edullisemmin kuin ostamalla teräsuojat ja mailatarrat erikseen. Combo-tuotteiden hinta on 39,90€.

Tutustu Liiga-combotuotteiseen tästä.

X