GEAR RINK BLADE PROTECTOR

Joukkueen varusteet ovat yleensä yhtenäiset, mutta usein teräsuojien osalta varustus on hyvinkin kirjavaa. Mieti hetki, miltä näyttäisi kun koko joukkueella myös teräsuojat olisivat yhteneväiset kun joukkue siirtyy pukusuojista kentälle.

Gear Rinkin ajatus on tarjota jokaiselle oman joukkueen väriset ja näköiset teräsuojat. Gear Rink Blade Protector on Suomessa suunniteltu ja valmistettu jääkiekkoluistimen teräsuoja ja tuotteelle on myönnetty Avainlippu -tunnus. Kun luistin on teräsuojassa, luistimen teräosa ei koske teräsuojaan, jolloin pienet kivetkään teräsuojan pohjalla eivät naarmuta teriä.

Huom! Värit tuotekuvan ja todellisen tuotteen välillä voivat hieman vaihdella esitysteknisistä syistä johtuen.

Gear Rink Blade Protector on mallisuojattu.

Sopii lähes kaikkiin hokkareihin

Teräsuoja sopii lähes kaikkiin kiekkoluistimiin kokovälillä 34-45. Huom, teräsuoja ei sovi maalivahdin luistimiin eikä kaunoluistimiin! Jos kiekkoluistimen terän muoviosa on vähintään 255 mm pisimmästä kohdasta mitattuna, sopii teräsuoja luistimeen pituuden puolesta. Teräsuojaa on mahdollista saada 7 mm lyhyempänä, jolloin muoviosan pituus tulee olla vähintään 248 mm. Jos haluat tilata lyhennetyn version, kerro siitä esim. tilauksen lisätietokentässä.

Teräsuojan pituus on säädettävissä portaattomasti kunkin luistimen mukaan. Vedä teräsuoja ensin mahdollisimman pitkäksi ja aseta teräsuoja tämän jälkeen paikalleen terään. Paina teräsuoja mahdollisimman lyhyeksi, jotta luistin on paikallaan sopivan tiukasti. Purista teräsuojan kylkiä yhteen ja kierrä samalla toinen ruuveista kiinni. Testaa, että teräsuoja on luistimessa sopivan tiukasti. Jos teräsuoja pysyy luistimessa hyvin kiinni ja ei ole liian löysä tai tiukka, kierrä myös toinen ruuvi kiinni. Nyt teräsuoja on käyttövalmis.

Viimeistele teräsuoja nimitarralla

Teräsuojaan on mahdollista liimata nimitarra, jonka voit tilata myös erikseen mm. verkkokaupastamme. Erikoistilauksesta teemme myös erikseen suunniteltuja tarroja, jolloin tarra voi sisältää mitä tahansa grafiikkaa ja tekstiä. Mikäli haluatte esimerkiksi koko joukkueellenne erikoistarrat vaikka pelaajan kuvalla ja nimellä tai teräsuoja on menossa lahjaksi, olkaa meihin yhteydessä!

JOUKKUEET, YRITYKSET, Jälleenmyyjät ja seurat

Mikäli olette kiinnostuneita tilaamaan teräsuojat koko joukkueelle, olkaa yhteydessä myyntiimme! Voimme tehdä tarjouksen suuremmasta tilauserästä. Joukkuetilauksessa voimme valmistaa jokaiselle pelaajalle teräsuojan esim. omalla nimellä ja pelinumerolla varustettuna. Voimme myös suunnitella teräsuojatarran joukkueen toiveiden mukaisesti. Joukkuetilaus on mahdollista tehdä myös sponsorimallilla, jolloin laskutamme teräsuojista suoraan sponsoria ja toimitamme teräsuojat joukkueelle. Tällöin sponsorin logo saadaan haluttaessa myös teräsuojaan.

Voimme valmistaa yrityksille teräsuojaa esimerkiksi liikelahjoiksi. Tällöin teräsuoja ja tarroitus suunnitellaan yrityksen ilmeen mukaiseksi. Tutustu tarkemmin liikelahjaesimerkkeihin.

Tarjoamme jälleenmyyjille ja seuroille laadukkaan suomalaisen teräsuojan tuotevalikoimaanne haluamallanne väriyhdistelmällä tai -yhdistelmillä, valmistamme tarvittaessa teräsuojat myös erikoisväreillä toiveiden mukaan. Teräsuojan sivuun on mahdollista saada myös esim. yrityksen tai seuran logo. Mikäli olet kiinnostunut jälleenmyynnistä tai haluat tuotteen seuran fanituotteeksi, ole yhteydessä myyntiimme.

X